Aller au contenu principal
Tenders

Tenders


See the current active tenders.

javni poziv - decemberske prireditve razpis z obrazci.pdf

JAVNO POVABILO za sofinanciranje projektov/dogodkov v okviru spodbujanja obiska in utripa v mestnem jedru Kamnika 2019

Datum začetka:
Datum konca:

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik na podlagi Odloka o proračunu Občine Kamnik za leto 2019 objavlja JAVNO POVABILO za sofinanciranje projektov/dogodkov v okviru spodbujanja obiska in utripa v mestnem jedru Kamnika 2019. Predmet povabila je sofinanciranje posameznih dogodkov, ki se bodo zvrstili od 1. 12. 2019 do 25. 12. 2019 pri posameznih podjetnikih (trgovine, lokali, gostinski obrati, rokodelske delavnice) v središču mesta Kamnik v okviru projekta Pravljični Kamnik 2019. Gre za prireditve s področja kulture, turizma, gospodarstva, animacije otrok in mladine ter promocije (glasbenih koncertov, razstavnih sejmov v posameznih trgovinah/gostinskih obratih/obrtnih delavnicah in programov za otroke), ki se bodo izvajali v času od 1. 12. 2019 do 25. 12. 2019 pri podjetnikih, ki svojo dejavnost opravljajo v mestnem jedru Kamnika. Sofinancirane bodo prireditve, ki so v interesu širše družbene skupnosti in pospešujejo promocijo in obiskanost mestnega jedra Kamnika. Predviden TERMINSKI OKVIR izvedbe projektov/dogodkov je od 1. 12. 2019 do 25. 12. 2019.

Celotno povabilo je na voljo levo od tega zapisa, obrazci v .doc formatu pa so na voljo na tej povezavi.

NAVODILA PONUDNIKOM - DRSALIŠČE.pdf

Javno naročilo najem mobilnega drsališča s pravim ledom z dodatno ponudbo na drsališču

Datum začetka:
Datum konca:

Naročnik Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik, Glavni trg 2, 1241 Kamnik oddaja javno naročilo in vabi k oddaji ponudbe za najem mobilnega drsališča s pravim ledom z dodatno ponudbo na drsališču.

Navodila ponudnikom skupaj s predpisanimi obrazci so na voljo levo od tega zapisa, predpisani obrazci v .doc formatu pa na tej povezavi.

Razpis za strokovni tečaj za vodnike s prijavnico_0.pdf

RAZPIS za tečaj za lokalne turistične vodnike na območju občine Kamnik

Datum začetka:
Datum konca:

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik objavlja RAZPIS za tečaj za lokalne turistične vodnike na območju občine Kamnik. Tečaj bo potekal od 8. 10. do 9. 11. 2019 v prostorih Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, Glavni trg 2, Kamnik in na terenu po občini. Obseg tečaja je 33 ur (predavanja, praktični nastopi in študijska tura). Z uspešno opravljenim izpitom kandidati pridobijo naziv lokalnega turističnega vodnika za območje občine Kamnik. Izpit bo potekal 16. novembra 2019. Rok za prijavo na tečaj je 3. oktober 2019.

Celoten razpis se nahaja levo od tega zapisa, prijavnica v .doc formatu pa je na voljo tukaj.

ORGANIZATOR KULTURNEGA PROGRAMA V.pdf

Javni razpis za prosto delovno mesto organizator kulturnega programa V

Datum začetka:
Datum konca:

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik objavlja javni razpis za delovno mesto organizator kulturnega programa V. Z izbranim kandidatom za razpisano delovno mesto bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen in polni delovni čas (neenakomerno razporejen) s poskusno dobo dveh mesecev.

Razpis je na voljo levo od tega zapisa.

RD STIMULART.pdf

Javno naročila pomoč pri izvedbi projekta "Stimulart"

Datum začetka:
Datum konca:

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik objavlja javno naročilo za pomoč pri izvedbi projekta "Stimulart". Naročnik bo z izbranim ponudnikom sklenil pogodbo o izvajanju storitev za obdobje trajanja projekta, ki traja 36 mesecev in kot je to razvidno iz razpisne dokumentacije.

Razpisna dokumentacija je na voljo levo od tega zapisa, vse potrebne priloge pa so na voljo na tej povezavi.

 

 

Delavnica izdelave zavijač v času 49 Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine_0.pdf

Delavnica izdelave zavijač v času 49. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine

Datum začetka:
Datum konca:

V času 49. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine bo v Domu kulture Kamnik potekala tudi delavnica izdelave zavijač z Andrejo Stržinar Poklukar. Delavnica je namenjena izdelovalcem folklornih kostumov, vodjem folklornih skupin, ki se ukvarjajo z načrtovanjem kostumske podobe, garderoberjem, članom folklornih skupin v kulturno umetniških društvih, ki jih tovrstno področje zanima ter vsem ostalim, ki bi se radi posvetili razpisanemu področju.

Delavnica bo potekala v soboto, 7. septembra, od 9. do 19. ure in v nedeljo, 8. septembra, od 9. do 13. ure. Kotizacija seminarja znaša 30,00 EUR, v ceno je vštet znesek materiala in mentorstvo  Prijavnica v PDF formatu je na voljo levo od tega zapisa, v DOC formatu pa tukaj. Rok prijave: 28. avgust 2019.

Prijave pričakujemo na naslov Dom kulture Kamnik, Fužine 10, 1241 Kamnik ali prek e-maila anja.cizel@domkulture.org. Na zgornjem e-mailu smo dosegljivi tudi za vsa vprašanja v zvezi z delavnico. Dodatnih obvestil o sprejemu na delavnico in programu ne bomo pošiljali.

Več informacij na spletni strani narodnenose.si

TURISTIČNI INFORMATOR II.pdf

Javni razpis za delovno mesto Turistični informator II

Datum začetka:
Datum konca:

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik objavlja javni razpis za delovno mesto Turistični informator II. 

Vsi pogoji razpisa so na voljo levo od tega zapisa. 

DNN 2019 - Javni poziv za stojnično ponudbo_HRANA.pdf

Poziv za stojnično prodajo prehrambenih izdelkov v času prireditve 49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine 2019

Datum začetka:
Datum konca:

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za začasen najem prostora za postavitev stojnic na javnih površinah v času prireditve »49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine, Kamnik 2019« od 6. do 8. septembra 2019.

Predmet poziva je oddaja prostora za postavitev stojnic v času prireditve »49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine Kamnik 2019« na naslednjih lokacijah:

  1. Glavni trg (od prehoda na Prešernovo ulico do kavarna Veronika) leva stran;
  2. Glavni trg (pred banko NLB do kavarna Veronika) desna stran.

Celoten poziv je na voljo levo od tega zapisa, prijavnica v .doc formatu pa tukaj.

DNN 2019 Javni poziv za stojnično ponudbo.pdf

Poziv za stojnično prodajo v času prireditve 49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine, Kamnik 2019

Datum začetka:
Datum konca:

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za začasen najem prostora za postavitve stojnic na javnih površinah v času prireditve »49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine, Kamnik 2019« od 6. do 8. septembra 2019.

Predmet poziva je oddaja prostora za postavitev stojnic  v času prireditve »49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine Kamnik 2019« na naslednjih lokacijah:

  1. Glavni trg (od pošte proti občini Kamnik)
  2. Maistrova ulica (od pošte proti glavni avtobusni postaji Kamnik)

Celoten poziv je na voljo levo od tega zapisa, prijavnica v .doc formatu pa tukaj.

DNN 2019 - Javni poziv za domačo obrt_ŠUTNA.pdf

Poziv za prodajalce umetniških izdelkov in izdelkov domače obrti v času prireditve 49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine, Kamnik 2019

Datum začetka:
Datum konca:

Objavljamo poziv za prodajalce umetniških izdelkov in izdelkov domače obrti za začasen najem prostora in postavitve miz na javnih površinah v času prireditve »49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine, Kamnik 2019«, ki bo potekala od 6. do 8. septembra 2019.

Predmet poziva je oddaja prostora za postavitev miz z umetniškimi izdelki in izdelki domače obrti v času prireditve »49. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine, Kamnik 2019« na Šutni.

Celoten poziv je na voljo levo od tega zapisa, prijavnica v .doc formatu pa tukaj.